Home Sfeer Workshops Kerst workshops Workshop Info Cursisten Werk Mozaïeken Andere Activiteiten Contact
atuurlijk kun je bij Ateljee Mol ook een avond of middag bespreken om met bijv. vriendinnen, de personeelsvereniging of een vrijgezellenclub een creatieve workshop te volgen!! In 2 tot 2,5uur kun je iets moois ter herinnering aan deze dag maken! Langer kan natuurlijk ook, maar dan betaal je iets extra. Hiervoor zijn natuurlijk alle workshops van het huidige programma te bespreken, maar er zijn uiteraard nog andere mogelijkheden. Deze kunnen we in alle rust bespreken door een afspraak te maken via mail of telefoon.


Voor een vrijgezellenfeest kunt u bijv. denken aan: het beschilderen met bijv. de romantische rozen van een 12-delig servies ( v.a. € 30,- ) voor de bruid, of ... voor iedere deelnemer een eigen theepot met 2 kommen beschilderen, een leuk dienblad decoreren, een landelijke klok maken, mozaïeken etc. Prijzen vanaf € 17,50 p.p. excl. de materialen.
Natuurlijk krijg je koffie en /of thee met een lekker koekje, maar evt. een uitbreiding met een glaasje champagne/champagnoise en lekkere hapjes kan altijd! Ook is er de mogelijkheid om tussendoor een lekkere lunch te gebruiken ( buffet ), dit natuurlijk wel vooraf te bespreken! Prijzen lunch: € 7,50 p.p.


Voor deze avonden zijn natuurlijk alle workshops van het huidige programma te bespreken, maar er zijn uiteraard nog andere mogelijkheden. Deze kunnen we in alle rust bespreken door een afspraak te maken via mail of telefoon.

Tot 12 personen kunt u in ons atelier terecht; voor grotere groepen ( bijv. 80 tot 100 personen geen bezwaar! ) komen wij naar U toe om bijv. in uw eigen personeelskantine een avond te verzorgen.

Alle workshops zijn door onervaren personen te doen, dit omdat er stap-voor-stap begeleid wordt! Hieronder een aantal voorbeelden:
theepot met 2 kommen beschilderen met porseleinverf
4 mokken en 4 borden ( ontbijtsetje ) beschilderen
spiegel decoreren, windlichten met glasverf, ook groenworkshops en mozaïeken behoren tot de mogelijkheden!

Neem contact op voor meer informatie